Fokus på læring

Lindegårdsskolen blev bygget i 1933 og er derfor en af Lyngby-Taarbæk Kommunes ældste skoler.

I dag er vi en 2-sporet skole fra 0. til 9. klasse, enkelte årgange med 3 spor. Dagligdagen er præget af et omsorgsfuldt og trygt miljø for skolens næsten 480 elever, 46 lærere, 22 pædagoger og 10 teknisk/administrative medarbejdere.

Lindegårdsskolen huser desuden kommunens læsehold, hvor elever med læsevanskeligheder fra kommunens øvrige skoler, kan blive visiteret til at komme på kursus af kortere varighed.

Skolens hovedbygning har 4 etager og denne er forbundet via et foyerområde til skolens multihal.

Skolen har gennem årene gennemgået en større ud- og ombygning, samt stabilisering. I disse måneder er der en større udbygning af skolen igang, så hovedbygningen kan rumme alle klasser fra 0.- 9. klasse samt SFO, Klub og yderligere kommunens børnetandplejecenter.

Leg og læring

Lindegårdsskolens SFO holder til i stuen og på 1. sal

Sjovt at lege og bevæge sig

Klubben Carlsvogen er beliggende på Lindegårdsskolens matrikel, adskilt af en græsplæne. I fritidsklubben er der pt. indmeldt 160 børn fra 4. til 6. klasse. Efter 6. klasse kan børnene fortsætte i ungdomsklubben indtil de bliver 18. år.

Læs meget mere om arrangementer, hverdagen i klubben, forventninger til forældre på linket Klub.