Vi skal alle gå i skole med glæde

Lindegårdsskolen er bygget i 1933 og er derfor en af Lyngby-Taarbæk Kommunes ældeste skoler.

Skolen har gennem årene gennemgået en større ud- og ombygning, samt stabilisering.

Skolens hovedbygning har 4 etager, skolens hovedbygning er forbundet via et foyerområde til skolens multihal.

Lindegårdsskolen er for det meste en 2-sporet skole fra 0. til 9. klasse. Herudover huser skolen, Kommunens Læsehold, hvor elever med læsevanskeligheder fra kommunens øvrige skoler, kan komme på kursus af kortere varighed. Skolen lægger også lokaler til Modtagerklasserne, hvor børn fra hele verden, skal lære dansk, for derved at kunne indgå i en klasse i en hvilken som helst skole.

Leg og læring

Lindegårdsskolens SFO er inddelt i 3 afdelinger, som har selvstændige lokaler tæt ved skolen. 2 af afdelingerne ligger på Carlshøjvej og 1 afd. er beliggende på Toftebæksvej. Børnene kan færdes mellem skole og SFO uden at skulle ud på offentlig vej.

Sjovt at lege og bevæge sig

Klubben Carlsvogen er beliggende på Lindegårdsskolens matrikel, adskilt af en græsplæne. I fritidsklubben er der pt. indmeldt 160 børn fra 4. til 6. klasse. Efter 6. klasse kan børnene fortsætte i ungdomsklubben indtil de bliver 18. år.