Klub

I Klub Carlsvognen har vi rigtig mange arrangementer som rækker ud over vores åbningstid. Her kan du se nogle af dem. Detaljer om de enkelte arrangementer skifter hvert år og formidles på forældreintra og ved opslag i klubben.

Diskofest

Hele klubben fester en fredag med fed musik, dans og kulørte drinks.

Overnatning i klubben

Overnatning for eleverne på de forskellige årgange. Vi sover i klubben fra fredag til lørdag og så er der dømt total råhygge...

Koloni

I den første uge af sommerferien tager vi på sommerkoloni. Vi hygger, daser, griller og har det virkelig sjovt sammen - kort sagt så nyder vi livet!

Skitur/Storbyrejse

Ofte er det Ungdomsklubben (visse år også for 6. klasserne) der tager enten på skitur eller til en storby i Europa.

MGP

Vi har vores eget MGP-Show, hvor Carlsvognens MGP-vinder dyster mod vinderne fra de andre klubber.

Sommerfest

Hvert år i juni holder vi den traditionsrige sommerfest for medlemmer og deres forældre. Vi har hoppeborg, slush-icemaskiner og masser af hyggeligt samvær.

Mini OL

I august holder vi Mini-Ol i en hel uge, hvor vi mødes med alle de andre klubber og dyrker sport i en masse forskellige dicipliner. Vi slutter af med en kæmpe fest for alle børn i kommunen.

Lalandia

Lalandiaturen er for 6. klasserne og vi er ofte afsted i en weekend om foråret.