Dagligdagen i klubben

Ingen dage er ens, og heldigvis for det, men her får du et indtryk af hvordan en dag i klub Carlsvognen kan se ud:

Når børnene kommer fra skole, får de et let måltid mad. Ofte dufter der af hjemmebag eller hjemmelavet suppe, men
d
et kan også sagtens de bliver trakteret med et stykke frisk frugt. Er børnene mere sultne, må de altid riste et stykke rugbrød. Børnene er ofte med til at planlægge menuen og hjælpe med at tilberede og servere maden.

Hver måned sender vi et program ud til forældrene på skoleintra, hvor der vil være fastlagte aktiviteter. Der er typisk flere ting på programmet samme dag, men samtidig skaber vi også plads til børnenes spontane ideer, så børnene hygger sig med det de har lyst til på dagen.

I vinterperioden er der masser af kreative aktiviteter, og vi går næsten altid i hallen og dyrker mange forskellige former for leg og sport.

I forårs- og sommerperioden "bor" vi på vores terrasse og græsplænen, hvor vi hygger, spiller spil og leger i solen. Er det rigtig varmt, er vi ALTID klar på en vandkamp.

Vi har Playstation og bærbare computere, men ellers går vi rigtig meget op i kreativitet, leg og bevægelse.

Børnene må gerne have mobiltelefoner på sig på klubben.

Selvom vi kan have en travl hverdag, vil vores højeste prioritet altid være at løse en konflikt, når den opstår. I tilfælde af en konflikt er der altid tid til, at en pædagog kan sætte sig ned med de involverede børn, indtil konflikten er løst.