Tabulex

Tabulex er vores elektroniske ind- og udkrydsningssystem samt vores primære kontaktformidling mellem SFO og hjem.
På Tabulex kan I bl.a. finde klasselister, læse mails og info fra os, oprette gå-hjem aftaler og besvare om jeres barn holder ferie.
Jeres barns oplysninger - adresse, telefonnumre, hvem der må hente, eventuelle allergier og kroniske sygdomme mm. skal også stå i Tabulex.
Nogle oplysninger skal I selv indtaste - andre står der i forvejen. Det er vigtigt at I inden SFO-start får udfyldt stamkort og tilladelser på Tabulex.

Hvis jeres barn har fri, er i legegruppe, er syg eller bliver hentet af andre, skal I oprette det i Tabulex. Det er vigtigt for os, at vi får den information, så vi ved hvor jeres barn er eller hvis jeres barn må gå med andre og er i trygge hænder. Det gør også, at vi ikke skal bruge unødvendig tid på at ringe jer op, men i stedet kan være sammen med de børn der er i SFO. Når I opretter en aftale, registreres det hos os inden for en halv time og vi kan derved sende jeres barn afsted.

I kan finde vejledninger til Tabulex på SFO/skolens intra/hjemmeside.

På SFOen styres Tabulex af ”Tavlevagten”, som er den person både børn og voksne siger goddag og farvel til. Tavlevagten kan også være behjælpelig, hvis I har problemer med Tabulex.

Vejledninger til Tabulex finder du her på dette link:

Vejledning SFO-Tabulex