SFO

På Lindegårdsskolens SFO er opdelt i to afdelinger, Carlshøj og Toften, som er beliggende i selvstændige bygninger på skolens matrikkel. Børnene kan færdes mellem de to afdelinger samt skolen uden at skulle ud på offentlig vej. Pt går der 221 børn i SFO.

SFO er åbent kl. 6.30 - 8.00 (Kun Carlshøj) hvorefter børnene går i skole. SFO åbner igen kl. 13.30 når eleverne har fri. SFO lukker kl. 17.00 alle dage, undtaget fredag hvor vi lukker kl. 16.00.

På skolefridage er SFO åbent kl. 6.30-17.00 fredage til kl. 16.00.

Adgangsveje til SFO

Hvis I kommer til SFO i bil, vil vi anbefale at I parkerer på Carlshøjvej, da der kan være trængsel om P-pladserne ved ”Carlshøj institutionerne” som er vuggestue, børnehave, klub og SFO.

I tidsrummene kl. 7-9 og kl. 15-17 er det kun tilladt at parkere 15 min på de 8 P-pladser.

I bil er det ikke tilladt at passere lågen til forpladsen ved ”Carlshøj”.

På Toftebæksvej er der parkering forbudt, og I skal derfor parkere på Carlshøjvej.

Tabulex

Tabulex er vores elektroniske ind- og udkrydsningssystem samt vores primære kontaktformidling mellem SFO og hjemmet. På Tabulex kan I bl.a. finde klasselister, læse mails og info fra os, oprette "gå-hjem"-aftaler og orientere om ferie. Jeres barns oplysninger - adresse, telefonnumre, hvem der må hente, eventuelle allergier og kroniske sygdomme mm. skal også stå i Tabulex. Nogle oplysninger skal I selv indtaste - andre står der i forvejen. Det er vigtigt at I inden SFO-start får udfyldt stamkortet på Tabulex.

Hvis jeres barn har fri, deltager i legegruppe, er syg eller bliver hentet af andre, skal I oprette det i Tabulex. Det er vigtigt for os, at vi får den information, så vi ved hvor jeres barn er eller at jeres barn må gå med andre.
Det gør også, at vi ikke skal bruge unødvendig tid på at ringe jer op, men i stedet kan være sammen med de børn der er på SFO. Når I opretter en aftale, registreres det hos os inden for en halv time og vi kan derved sende jeres barn afsted.

I kan gå ind på https://www.ist.com/dk/vejledninger-sfo-boern-foraelder og oprette jer.

På SFO styres Tabulex af ”Tavlevagten”, som er den voksne både børn og voksne siger goddag og farvel til. Tavlevagten kan også være behjælpelig, hvis I har problemer med Tabulex.

Legeaftaler

Vi opfordrer til, at legeaftaler aftales i god tid, f.eks. dagen før. Hvis I gerne vil arrangere impulsive legeaftaler, når I henter jeres barn, skal I selv sørge for det via jeres Tabulex-app. Det er vigtigt, at I informerer ”Tavlevagten” om legeaftalen, inden den indgås.

Privat legetøj

Hvis børnene medbringer privat legetøj, er det på eget ansvar. Der må ikke medbringe legetøj, som i forvejen findes i SFO - eksempelvis Lego og lign. byggesæt. Husk navn på medbragt legetøj.

Mobiltelefoner

Hvis jeres barn har mobiltelefon med, skal den ligge slukket i deres taske. Hvis den skal bruges, skal det aftales med tavlevagten.

Fødselsdage

Ved afholdes af private fødselsdage, vil vi opfordre jer til, at invitere enten alle børn, alle drenge eller alle piger fra klassen.

Tøj

I jeres barns garderobe bør der altid være tøj passende til vejret - regntøj, gummistøvler, flyverdragt, varm trøje, en let trøje, hjemmesko mm..

Udover garderobepladsen har børnene en kommodeskuffe med navn til skiftetøj - sørg for at den altid er fyldt op, så der er skiftetøj til uheld eller blot til skift af våde strømper.

Afgrænsning

På SFOen har vi ikke et lukket hegn - vi har det vi kalder for ”usynlige grænser”. I løbet af børnenes første dage vil vi vise dem grænserne. Vores erfaring er, at de hurtigt lærer afgrænsningerne at kende og respekterer dem.

Ferie

I skolens ferielukning (undtaget uge 28, 29 og 30) er SFOen åben. Vi er samlet på én afdeling, enten Toften eller Carlshøj.

Café

Vi følger kommunens mad- og måltidspolitik og serverer derfor hovedsageligt groft og grønt/frugt i vores café. Her får børnene tilbudt et lille mellemmåltid bestående af fx brød og frugt/grønt, pastasalat, sandwich el. l.